Hotelli vanha rauma Hotelli vanha rauma

VANHAN RAUMAN SYDÄMESTÄ LÖYTYY
HOTELLI VANHA RAUMA

KOE VANHAN RAUMAN TUNNELMA

Hotelli Vanha Rauma on marraskuussa 2007 aloittanut toimintansa kiinteistössä, jossa aiemmin ovat toimineet Hotelli Kalatori ja Kalatorin Majatalo. Alkujaan varastona ja kauppaliikkeinä palvellut 1930-luvun arvokas funkisrakennus Vanhassa Raumassa, UNESCON maailmanperintökohteeksi nimetyllä alueella, Kalatorin kulmalla, saneerattiin hotelliksi 1980-luvun lopulla.
Nyt, parikymmentä vuotta myöhemmin hotelli on kokenut kasvojenkohotuksen ja siirtynyt palveluiltaan ja varustelultaan 2000-luvulle.

UUTTA ILMETTÄ VANHAA KUNNIOITTAEN

Hotelli Vanha Rauma on parin ensimmäisen toimintavuotensa aikana uudistanut ilmettään. Oheisilla sivuilla kerromme tarkemmin jo toteutetuista ja vielä tulossa olevista muutoksista.
Asiakkailtamme saamamme palautteen perusteella olemme oikealla tiellä. Haluamme tarjota persoonallisen, tyypillisistä ketjuhotelleista poikkeavan vaihtoehdon viehättävässä Vanhan Rauman miljöössä.

AITOA VÄLITTÄMISTÄ

Hyvä, aidosti asiakaslähtöinen palvelu, ensiluokkainen siisteys sekä monipuolinen ja maittava aamiainen ovat kunnia-asioitamme. Niihin panostamme ja tätä olemme huomanneet myös asiakkaidemme arvostavan.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN
AJANKOHTAISTA


23.07.2015
Lounaat jatkuvat elokuussa!   lue lisää
03.07.2015
Keittiömestari suosittelee kesäistä menua!   lue lisää
30.06.2015
Heinäkuussa ravintolamme on avoinna myös sunnuntaisin!   lue lisää
17.06.2015
Lounaat jäävät kesätauolle   lue lisää